Предлагаме ви Електронен четец за книги със цялата библиотека от сайта ЕКИПИРАНЕ. По този начин ще можете лесно и удобно да четете всяка книга от сайта. Може да го получите като направите дарение за развитието на сайта през PayPal – ТУК.

Лек и компактен Kindle е изключително подходящ за четене с една ръка. Със своите 160гр. той няма да изтощи ръката ви дори при продължително четене.
Изградете свой собствен речник – думи, които вече сте проверили автоматично се добавят към Vocabulary Builder за да се разширят вашите знания.

Липсват отблясъци при четене на ярка слънчева светлина – дисплея е с матирана повърхност
За разлика от мобилните телефони и таблетите, технологията при ebook четците елеминира отблясъците независимо при какви условия ще четете.
Чете се точно както от хартиена книга – без да се натоварват очите ни най-малко

Устойството използва ink частици и ръчно настроени шрифтове за да се пресъздаде наистина реалистичен образ, който да е максимално близък до този от истински лист хартия. Батерията ще захранва устройството в продължение на седмици без да е нужно зареждане. Kindle не използва енергия при статична страница(без промяна в изображението), т.е. вие ще четете в продължение на седмици без да се нуждаете от източник на захранване

Четете хилядни книги без да се разсейвате излишно – Kindle е създаден само и единствено за четене, без да съдържа в себе си излишни неща, които да ви разсейват ненужно.

Все едно четете истинска книга…. Вземи си твоят елктронен четец сега!

Направите дарение за развитието на сайта през PayPal - ТУК