Съдържание Цялата книга на една страница

62. Аз ходя в любов

Чудеса се случват навсякъде където Моите деца отиват в Моето име. Аз обичам да ходя сред наркоманите където има мизерия, насилие и злоупотреба. Аз ходя в тези, които изливат живота си за тях без да се отдръпват поради цената на такова служение.

Как желая повече от Моите деца да направят себе си на разположение да достигат тези, които са в дълбочините на мизерията и безуспешността.

Аз обичам да ходя сред отхвърлените от обществото, нежеланите и не обичаните. Аз обичам да им показвам, че някой истински го е грижа. Но Аз се нуждая от хора чрез които да работя, да служа и да показвам привързаността, която е толкова нужна. Аз ходя в подаръците на тези, които дават свободно от своето състояние защото не могат да отидат лично.

Аз обичам да ходя в Моите деца, които ще им покажат пътя на спасението. Аз обичам да ходя до всички тези места с Моето евангелие, не просто с естествена физическа помощ. Какво ще бъде постигнато, ако тялото е снабдено, а духът е останал гол; физическите нужди са задоволени, но греховете остават непростени?

Така че Аз отивам в тези, които показват Моята любов и се интересуват от духа, душата и тялото. Когато Аз отивам в тях, всички Мои ресурси са на разположение за тях чрез силата на Моя Дух.

следваща глава 63. Аз ходя в теб