Съдържание Цялата книга на една страница

61. Ходи в любов

Любовта има много изцелителни свойства. Така че Аз искам Моята любов да достигне там където има страх, болка и срам.

Аз виждам бедните живеещи в коптори, умиращите с подути стомаси. Моето сърце се протяга към тях и Аз упълномощавам Моите деца да им занесат Моята любов. В същото време Аз виждам алчността и себичността в други; Моето сърце е опечалено. Аз виждам покварата на тези, които вземат за себе си това, което е предназначено за бедните, и Аз съм ядосан.

Ти живееш в свят на нужда, дете мое. Но това не означава, че трябва да се страхуваш да познаваш Моята щедрост и изобилие към теб. Аз съм отпечатал в теб, че колкото повече приемаш от Мен, толкова повече ще можеш да даваш на другите. Аз съм работил в твоето сърце, изпълвайки те с Моята любов така че ти имаш мотивацията да изливаш живота си за другите. Ти трябва да ги обичаш както Аз обичам теб.

Ти си открил, че Аз давам и давам и давам още отново. По този начин трябва да обичаш другите.

Давай по начина, по който искам. Някои изпращам до бедните и тези в бедствено положение; някои до богатите, за да пробият тяхната апатия и мързел. Аз обичам да ходя там където има мизерия. Аз отивам в сърцата на тези, които Ме обичат. Аз отивам с ръцете на тези, които се протягат в Моето име. Аз отивам в молитвите на тези, които са дълбоко заинтересовани.

следваща глава 62. Аз ходя в любов