Съдържание Цялата книга на една страница

138. Изобилна радост

Скъпо Мое дете, искам да ти кажа колко много се наслаждавам в теб. Наскърбява Ме, че толкова много от Моите деца не вярват наистина, че Аз се наслаждавам в тях.  Те са постоянно залисвани от техните недостатъчности. Те си въобразяват, че Аз гледам на тях с намръщено лице вместо с усмивка.

Помисли си за радостта, която един баща и една майка имат когато се роди тяхното дете. Каква велика радост имах когато ти се новороди! Аз накарах цялото небе да се радва. Небето може единствено да се наслаждава в теб защото Аз се наслаждавам.

Аз искам Моята радост да бъде в теб и твоята радост да бъде пълна. Много от твоите психически задръжки си заминаха, нали? Аз обичам да пробивам през всичкия този боклук. Велико е когато искаш да скачаш и да танцуваш и да се радваш с Мен. Това е Моята радост в теб. Не осъзнаваш ли, че Аз вече се радвам преди това да ти се случи?

Радостта не е емоционален отговор на ситуации. Аз не съм емоция; Аз съм Дух. Радостта е плод на Моя Дух в твоя живот. Аз не искам да виждам, че радостта е задушена от проблеми и грижи, които те притесняват.

Аз никога не отнемам Моята радост от теб. Тя е винаги в теб и може винаги да бъде изразявана в твоя живот.

следваща глава 139. Моите изненади