ПРИЛОЖЕНИЕ

Следващото писмо беше получено от една млада майка около седмица след като получи освобождение от много силни душевни връзки и осем личности.

7 март, 1997 г.

Г-н Банкс,

Бих искала да се възползвам от възможността да ви благодаря за вашата любезност и готовност да послужите на мен и на сина ми. Когато за първи път прочетох вашата книга си помислих „Това не е правдоподобно, не е истина”. Но аз грешах г-н Банкс. Вие показахте повече христоподобно състрадание отколкото повечето служители. Това не беше просто устно служение”, но ходене в това. Благодаря ви, че ми показахте, че има реални хора, които наистина ги е грижа. Моля се да мога да показвам този вид състрадание в моя живот спрямо другите, включително моето семейство.

Колкото до моето освобождение от толкова много неща…. Слава на Бога! Никога не съм чувствала толкова много свобода, мир и надежда. Има моменти от нашата среща, които са ми по-ясни от други, което ме разочарова, защото се надявах да мога да обясня на съпругът ми по-добре какво се случи. Него не го притеснява, че не мога да обясня така както бих искала … той просто знае, че има свобода, която получих поради Божията благодат и кръста на Исус! И ние двамата имаме надежда за Анди. Това, което повечето доктори не осъзнават е, че някои родители просто не се предават! Там е Исус Христо, нашия Изцелител и аз знам, Той ще изцели Анди. Анди наистина няма търпение да се срещне с вас и „лошите ангели”, които го притесняват да се махнат.

За да ви дам обратна връзка за значимите неща, които не бихте могъл да знаете (защото аз самата не ги осъзнавах), Бог стигна по-далеч в освобождението ми, отколкото аз дори знаех, че е възможно. Спомням си, че се молехте срещу „отхвърляне още в утробата” относно мен и умът ми си каза „Не”, но в същия момент аз усетих че вътре в мен нещо реагира. След това осъзнах, че това беше истина. Физически, майка ми ме е родила в седмия месец от бременността. Емоционално; моите родители са искали аз да бъда момче. Дотолкова, че дори не са били избрали име за момиче. Аз съм получила името си, като един мои „велик чичо“, които бил служител казал на родителите ми, че аз ще бъда момиче и той пожелал да ме кръсти. Те се засмели и му каза „Разбира се”. Неговата реакция била, тъй като сме били на летището в Далас и той щял да лети със самолет на Далас, те просто ме кръстили Далас. Аз бях родена, и те нямаха друго име и шегата се върнала на мен. Кръстили ме Далас.

НО, моята Библия казва, че Бог ме е призовал по име и аз съм Негова! В Псалм 139 се казва: „Докато още бях в утробата на майка ми, Ти ме знаеше”!!! В Божиите очи аз не съм шега или грешка или погрешния пол. Аз съм просто наред!!! За мен има цел! Той иска да съм тук и да размишлявам за тази любов… Толкова съм благословена да ЗНАМ, че Той наистина ме обича. Наистина ме обича!

Имам живот, и има цел за този живот и аз не съм отхвърлена. Каква чудесна комбинация! Добре е да бъда себе си. Добре е да се чувствам привлекателна, особено за моя съпруг. Страхотно е да бъда жена!

Вие споменахте разчупване на „душевни връзки” (?) с този, който ме е оскърбил или с този, с когото съм извършила грях. Разбирам това в духа си. Не го разбирах докато не бях освободена от тези връзки. Аз бях в робство на всички тези хора и не бях способна свободно да бъда духовно обединена по който и да било начин с моя съпруг. Тези други връзки ме дърпаха назад! Аз ненавиждах мислите, които измъчваха ума ми и дори съня ми. Аз желаех да бъда единствено със съпруга ми. Аз не се интересувах повече от нищо порнографско. И аз не отхвърлях предложенията на съпруга ми както преди. Всеки друг мъж би потърсил някъде другаде да бъдат задоволени неговите физически нужди, но Джордж беше ми верен въпреки всичко. Какъв чудесен съпруг! Колко любящ Отец е Бог! Той ме освободи да бъда истинска жена! Никакви лоши сънища или такива, които предизвикват неприлични асоциации. Никакво търсене да си задоволявам тези нужди за себе си. Сексът е като подарък от Бога. Разбирам това. Чист, без срам, без вина.

Спомням си докато „прочиствахме дома си”, едно име „астма” изскочи. Аз не знаех, че има такова нещо като дух на астма! Мога да ви кажа… Не съм използвала инхалатора от два дни! Слава на Бога! На два пъти усетих нещо като „атака” и аз казах: „Не, това нещо си отиде и аз нямам астма! В името на Исус!” И дишането ми се оправи!

Аз си спомням също освобождаването от „треньор” (?) и това беше този, който ми казваше какво да правя. Имах много голямо объркване в ума си и имах трудно време с всякакви видове вътрешни мисли. Какво беше това? Господ ли ми говореше или това бях аз? И след това мислите ставаха почти оглушителни. Това не беше нещо за което аз мислех или съм поставяла в списъка си. Поглеждайки назад, подозирам „треньора” е бил дух изпратен да ме обърква, да ми пречи да чувам гласа на Добрия Овчар ясно. Аз вече нямам този шум в главата ми изобщо! Чисти, ясни мисли. Ако си мисля за помитане на пода, аз просто помитам пода. Никакви дебати в главата ми относно това или онова! Благодаря Ти Исус!

Имаше един, който остана, който искаше да убива… дребни неща ме ядосваха. Кола се движи до бронята на колата, или Анди точно идва да ме пита нещо. Аз реагирах много гневно, след това бързо го прегръщах и му се извинявах, че съм му се разкрещяла. А сега, шофирането е нещо лесно. Аз се радвам Анди да идва при мен и да иска прегръдка или да пита за нещо (освен, ако не е палав).

Аз не знам всичко, което се случи с мен освен, че мога да кажа, че Бог ме освободи от много робства! Аз се опитвах да отвикна от лекарствата за световъртеж, но симптомите станаха още по-лоши… така че аз просто попитах Бог да ме насочи какво да правя. Той ще продължи да работи в моя полза! Той иска само най-доброто за мен!

Колкото до моите съпруг и син… Моят съпруг все още е в процес на четене на книгите (много повече сега, когато видя какво Бог направи в мен и за мен) и наистина смята, че за Анди идва чудо! Вярвам, че неговите „tourettes” симптоми са вероятно физически, но също много и духовни. Вярвам, че хиперактивността може да бъде да бъде излекувана, също както способността да се фокусира и учи! Джордж вярва, че Анди ще бъде в добри ръце с вас и му се иска да може да си вземе друг свободен ден от работата така, че да може също да се срещне с вас.

Благодаря ви, че имате желание да се молите за Анди, когато другите не желаят. Знам, че Бог ще ви благослови мощно за всички хора, на които сте служили! Очаквам освобождението на Анди и да ви дам обратно хвалебствено известие! (ОТНОВО!) 

В Исус,

Далас, Джордж и Анди Пинс

Слава да бъде на Бога за Неговия неописуем дар!