За Аса Алонсо Алън

Тази мощна класика за вярата е написана от евангелизатора А. А. Алън преди няколко десетилетия, но напоследък не е издавана. Тъй като я считам за една от най-важните християнски книги, които някога са писани, аз съм щастлив, че мога да я представя отново на едно ново поколение от читатели, които днес, повече от всякога се нуждаят от библейското й послание.

А. А. Алън беше един от най-важните евангелизатори, които се появиха в ранните години на изцелителното съживление. В началото той беше пророк на бедните. Беше свързан с техните чувства по начин, който рядко виждаме в някой от обществениците ни и показа голямо състрадание към тях.

Десетте му големи крусейда, радио и телевизионните му предавания и книгите му достигнаха до множества от хора в Америка. Аз имах привилегията да служа като придружаващ евангелизатор на брат Алън в продължение на шест години през 50-те. Научих толкова неща за вярата и чудесата от този човек на Бога, с когото служех, изпитвайки към него голямо възхищение и респект. Моля се тази книга да те окуражи, вдъхнови и благослови, както е правила това за мнозина други през годините.

…и чрез тая вяра, той и след смъртта си още говори (Евреи 11:4).

 Р. У. Шамбак

следваща глава Посвещение