НАШИЯТ СЕМЕЕН ЛЕКАР

В следващите страници ще ви разкажем как Господ помогна да победим болестта в нашия дом. Вярваме, че разказът ни ще подкрепи тези, които имат страдащи в семейството си.

Не трябва да си мислите, че човек получава благословението “здраве” и “изцеление” от Бога без духовна битка. Казваме го от личен опит, защото много пъти ни се налагаше да парираме исполинските атаки на врага.(Нямаме предвид заболяване от рода на простуда или грип.) Дяволът направо ни нанасяше смъртоносни удари и само чрез Божественото чудо ние оцеляхме. Победихме и такава болест като рака. В  напреднала възраст, майка ми, получи инсулт. И Бог извърши поредното чудо. Синът ни се роди с кривогледство, едното му око беше дотолкова изкривено, че зеницата почти се скриваше зад носа му. Другото ни дете ослепя с едното око. Много пъти смъртта е настъпвала срещу нас. Независимо от това, сега можем от все сърце да свидетелстваме, че Бог никога не ни изостави. Той прояви огромната Си милост към нас, за да издържим на ударите. Бог отговаряше на нашите молитви и донесе освобождение във всеки един случай.

Ще ви разкажем как Той ни помогна да се справим със здравословните проблеми, как ни даде възможност да се радваме на благословенията – изцеление и здраве. Вярваме, че нашата драматична история ще окуражи и благослови всички, които я четат, защото това, което Бог направи за нас, Той може да направи и за вас.

следваща глава ПТОМАИНОВОТО ОТРАВЯНЕ *