ЗАУШКИ!

Преди шест години си продадохме къщата, за да открием фонд и да построим печатницата “Христос за Нациите”, така че по-ефективно да можем да печатаме милиони книги и списания за освобождение. Пренесохме се в апартамент, близо до офиса. (Местенето винаги е трудно нещо, особено с три деца.) Уморена си легнах в края на “паметния ден” и заспах дълбоко. На следващата сутрин се събудих добре отпочинала, и хвалейки Бога за сладкия мир, който дойде след извършеното дело. Ние сторихме това, което чувствахме, че Той иска от нас.

Бях будна само от няколко минути, когато Джилберт влезе в стаята със силно подпухнало лице. Когато го попитах какво е станало, той каза: “Може да е заушки. Играх на улицата с Бач, и знаеш ли, той е болен от заушки вече три седмици.”

Не, не знаех, че Бач има заушки! Сега пък семейството ни бе повалено от заушки! Сатана просто нямаше да спечели с тази стратегия! Бяхме му много ядосани и със съпругът ми  започнахме да се молим. След няколко часа подпухването намаля, треската напусна детето, то яде нормално и игра през целия ден, докато ние пеехме възхвала на Бога. Нашият семеен Педиатър бе излекувал малчугана!

Минаха няколко седмици и съпругът ми отново бе по работа извън града. Един ден забелязах, че челюстите ме боляха, когато дъвчех. Неразположението нарастваше особено вечер. В неделя се върнах от църква със силно главоболие. Мислех си, че като си отспя, ще ми мине и затова направо си легнах. Но след няколко часа се събудих със страхотна треска. Болеше ме врата и усещах, че съм прихванала заушката на Джилберт. Застанах на колене сама в леглото си и припомних на дявола, че е изгубил първата битка, и според Божието слово ще загуби и втората. Отново и отново цитирах обещанията на Бог на глас, докато децата спяха дълбоко в съседната стая. Накрая и аз заспах, а когато се събудих, цялата бях обляна в пот. Треската бе намаляла и аз бях добре. Нашият семеен Лекар, Който никога не се уморява, никога не е толкова зает, че да няма време за нас, бе отговорил на повикването посред нощ. И аз бях излекувана!