Съдържание Цялата книга на една страница

отзиви

Това е една от най-съвременните книги, която някога съм имал в ръката си. Това е книга, написана от човек на Бог, живял на своето си време. Верни мъже и жени ще препоръчат тази книга на верни мъже и жени.

Кледи Кийт

Главен пастор, Heritage Fellowship

Флорънс, Кентъки

Рядкост е, извънредна рядкост е, да се получи живо, действено послание от книга, която променя живота. В ръцете си държите точно такова променящо живота слово, което трябва да се живее. Истината, която освобождава някого, е истината, която се прилага в живота. Моят приятел, пастор Кери Къркууд, е течащ „извор“ на свръхестествено откровение, а Силата на благославянето обновява умовете и трансформира сърцата в тази нация. Когато тялото на Христос активира божествено дадените слова на „Благословение“, съответният принцип води до изпълнението на първосвещеническата молитва на Исус „да можем да станем едно“ в единство. Живеенето на посланието на Силата на благославянето е изключително удивително. Наистина задължителна за четене!

Джон Х. Паркс

Главен пастор, Църква Freedom Fellowship

Регионален директор, Интернационален оазис Антиохия

Магнолия, Тексас

Пастор Кери майсторски предава тези вечни истини на съвременен език. С авторитет и хумор Силата на благославянето освобождава точно това, което обещава – ясното разбиране  какво наистина означава думата „благословение“. Това е ярко свидетелство как тези истини са работили в живота на хората. А също и  недвусмислена инструкция как да се приложи Силата на благославянето в ежедневния ни живот. Считам тази книга за задължително четиво за всеки един в нашето събрание.

Стефан Ле Бланк

Главен пастор, Църква Lake Country

Форт Уърт, Тексас

следваща глава ВЪВЕДЕНИЕ