Под прикритие

Може да подарите тази книга на себе си
или приятел - поръчайте от тук »
Също така при нас може да поръчате и Библии и книги на издателство "Нов Човек".
НАПРЕД КЪМ КНИГАТА Посвещавам тази книга на своя първороден син, Едисън Дейвид Бивиър "Мъдър син радва баща си(Притчи 10:1). Името ти означава "Възлюбен, който заслужава доверие". Твоят живот наистина отговаря на това име и си ходил в истините на тази книга. Моля се, да наследиш Божиите най-богати благословения и обещания и нека Неговото лице продължава да осиява над теб. Аз и майката ти те обичаме и сме благословени, че си наш син.

Под прикритие ли сте?

Съществува скришно място под сянката на Всемогъщия, където има свобода, снабдяване и защита. Много вярващи търсят свобода и сигурност извън Него в област, където съществува точно противоположното. Подведени са да вярват, че истинската и трайна свобода може да бъде намерена далеч от Божествената власт. под прикритие разобличава подмолните, но тъй разпространени тактики, които врагът използва срещу вярващите, пречи им да разпознаят и правилно да се отнасят към Божествената власт. С практически, лични примери и стабилна библейска основа, тази книга ни напомня за същността на Божието царство – царство, управлявано от Цар, в което съществува ред и власт! Може да имате въпроси относно груби или корумпирани водачи. Как е възможно под тях да се намери защита? Научете се да гледате извън непосредствената власт и да се включвате към Божията. Господните обещания превъзхождат законите на хората и на Него можем да Му се доверим. В представеното послание ще откриете:
  • Как истинското библейско покорство се различава от подчинението.
  • Как да се предпазим от това да грешим, макар да изглежда, че сме напълно прави.
  • Как да реагираме и преодоляваме несправедливо отношение.
  • Целта на поставената от Бога власт.
  • Как се развива вярата.
Под прикритие е животопроменящо послание, облечено в надежда. Съвременно слово за всеки вярващ, който желае да ходи в пълнотата и характера на Бог. Джон Бивиър е автор на бестселъри, конферентен говорител и помазан служител. Той и неговата съпруга Лиза, също автор на бестселъри, са основали служението „Джон Бивиър” през 1990 година. Сред книгите на Джон са Пламнало сърце,Страхът от Господа и Примамката на сатана. Двамата с Лиза, заедно с четиримата им сина, живеят в Колорадо. Посвещавам тази книга на своя първороден син, Едисън Дейвид Бивиър. „Мъдър син радва баща си” (Притчи 10:1).Името ти означава „Възлюбен, който заслужава доверие”. Твоят живот наистина отговаря на това име и си ходил в истините на тази книга. Моля се, да наследиш Божиите най-богати благословения и обещания и нека Неговото лице продължава да осиява над теб. Аз и майка ти те обичаме и сме благословени, че си наш син. НАПРЕД КЪМ КНИГАТА