Мери Катрин Бакстър


Мери Кетрин Бакстър е родена в Чатануга, щата Тенеси. Тя е отгледана в християнско семейство.

Още докато е била малка, нейната майка я поучавала за Исус Христос и Неговото спасение.

Кетрин се новородила на 19 години. След няколко годишно служене на Господа, тя отстъпва за определено време. Но Духът на Господа не я оставил и тя се върнала и предала живота си отново на Христос. Сега тя отново Му служи вярно.

В средата на 60-те години Кетрин се премества със своето семейство в Детройт, щата Мичиган, където тя е живяла известно време. По-късно се премества в Белвил, щата Мичиган, където Бог й дава видения.

Християнските служители имат високо мнение за нея и служението й. Движението на Святия Дух е изявено на всички нейни служби и много чудеса се случват на тях, като дарбите на Святия Дух са изявявани на събранията й. Тя обича Господа с цялото си сърце, с всичкия си ум и сила и желае повече от всичко друго да бъде причина за довеждането до покаяние на повече души.

Кетрин е омъжена от над 30 години за Бил Бакстър. Те имат 4 деца и 6 внуци, които я поддържат в служението й. Тя наистина е посветена Божия служителка. Ръкоположена е като служител през 1983 г. във “Fool Gospel Church of God” в Тейлър, щата Мичиган. Сега тя служи в “National Church of God” във Вашингтон.

През 1976 година, докато е живяла в Белвил, Исус й се явява в човешка форма, в сънища, видения и откровения. От този момент тя е получила множество посещения от Господа. По време на тези посещения Той й показал дълбочините, степените, нивата и мъченията на изгубените души в ада.

Тя също е получила видения за Небето, периода на скръбта и свършека на света. През един от периодите на нейния живот, Исус й се явявал всяка нощ в продължение на 40 нощи. Той й казал, че това послание е за целия свят!

Други автори