Джон Остин

Джон Остин
21 август 1921 – 23 януари 1999 г.

– Вашата вяра се нуждае от доверие. – Джон Остин

Джон Остин е пастор на църквата „Лейкууд“ в Хюстън, Тексас. Тази църква е известна като „Оазис на любовта в размирен свят“ и много хора от цял ​​свят я обичат със своя дом.
Джон Остин е основател и първи пастор на църква „Лейкууд“ в Хюстън, Тексас, от самото начало през 1959 г. до смъртта си през 1999 година. Тогава синът му Джоел Остин го заменя като пастор.

Джон Остин е пастор, евангелизатор, автор на книги и учител повече от 50 години.
През 1958 г. той преживява кръщение в Святия Дух, което променя целия му живот – тъй като вижда своята мисия за разпространение на Евангелието на Исус Христос по целия свят. Много е пътувал за да проповядва посланието на Божията любов, изцелението чрез Божията сила на дело към народите на различните страни. Великата заповед на Исус за него не е просто реалност, а начин на живот.

Джон Остин ръководи седмична програма по телевизията, която имат възможността да гледат милиони хора в САЩ и други страни по света. Той е автор на много книги, аудио и видео касети от поученията и проповедите, които също стават широко разпространени в тялото на Христос.

Духовна храна за победоносен живот

Чудото е в твоята уста