Джойс Майер

Джойс Майер поучава върху Божието Слово от 1976 година и е в пълно служение от 1980 година. Тя е автор на повече от петдесет книги, между които, как да чуеш Бог“, Да познаеш Бог интимно“ и Бойното поле на ума“. Тя е авторка и на хиляди аудио и видео касети с поучения. Радио и телевизионното й предаване Наслади се на всекидневния живот“ се предава по целия свят. Тя също провежда семинари и конференции по целия свят. Заедно със съпруга си Дейв са родители на четири деца и живеят в  Сейнт Луис, щата Мисури.

Ако  сте  един  от милионите,  които  страдат  от безпокойство, съмнения, объркване, депресия, осъждение, значи преживявате атака срещу ума Преодоляването  на  отрицателните  мисли,  които ви  изправят срещу ума, води до свобода и мир. Но как да разпознавате вредните мисловни модели и спрете влиянието им върху вашия живот.

В тази силна книга авторката на бестселара домакин на многобройни конференции Джойс ще ви преведе през честна себеоценка, като изпитанията, трагедиите и крайните победи в нейния собствен брак, семейство и служение – включително научените от нея истини за това какво мисли и чувства във всяка отделна стъпка в този процес. Ще получи прозрение как Джойс е спечелила битката в обствения си ум – а също и как вие можете да го направите.

Ще откриете също:

Как да намерите мир и да спрете бурята

Как да видите истината чрез правилното мислене

Как да използвате ефективно духовните оръжия

Как да се справите с десетте основни начина на мислене, които формират „пустинния манталитет“ държат в болезнени обстоятелства

Не позволявайте нещастието да ви е господар още един ден. Още днес открийте какво можете да направите да спечелите победа на БОЙНОТО ПОЛЕ НА ума.


Джойс Майер поучава Божието Слово от 1976 година. В служение е от 1980. Като помощник-пастир в Лайф Крисчън Сентър в Сейнт Луис, щата Мисури, тя организира, развива и поучава на ежеседмични събрания, известни като „Живот в Словото”. Пет години по-късно Господ я води към установяването на собствено служение, носещо същото име – „Живот в Словото”.

Радио и телевизионните предавания на Джойс „Живот в Словото” се слушат и гледат в Съединени Щати и по целия свят. Аудио касетите с нейни поучения са международно признати. Тя пътува до четирите краища на света и провежда конференции „Живот в Словото”. Джойс и съпругът й Дейв, който е бизнес-администратор на служението „Живот в Словото”, са женени повече от 33 години и имат четири деца. Всичките им деца са женени и заедно със своите партньори в живота работят с Дейв и Джойс в служението. В момента те живеят в Сейнт Луис, щата Мисури.

Джойс вярва, че призванието на нейния живот е да установява и изгражда вярващите в Божието Слово. Тя казва: „Исус умря, за да даде свобода на пленниците, но за жалост днес са много малко християните, които живеят победоносен живот.” Тя самата е била в подобно състояние преди много години и откривайки свободата да живее в победа чрез прилагането на Божието Слово в живота си, сега Джойс е екипирана да освобождава пленниците и да заменя пепеливото вретище с венец. Тя вярва, че всеки човек, който ходи в победа, води и други да ходят в нея. Животът й е открит, а поученията й са практични и приложими в ежедневния живот. По време на събранията й Джойс поучава за емоционалното изцеление както и върху множество разнообразни теми, като по този начин помага на хиляди хора. Записала е повече от 200 аудио касети с проповеди и поучения и е автор на 39 книги, чиято цел е да помогне на Христовото тяло по различните въпроси.

Комплектът касети „Емоционалното изцеление” съдържа повече от 23 часа поучение върху темата. Някои от заглавията в комплекта са: „Увереност”, „Венец вместо пепел”, „Как да се справим с емоциите си”, „Огорчение, отчуждение, непростителност”, „Коренът на отхвърлянето”, както и 90-минутна касета са пасажи от Писанието и музика, наречена „Изцеление на сърцесъкрушените”.

Комплектът „Умът” представлява серия от пет аудио касети по темата за мисленето. В тях се включват „Умствени крепости и начини на мислене”, „Ограбен манталитет”, „Умът на плътта”, „Блуждаещият чуден ум”, както и „Ум, уста, настроения и отношения”. Този комплект съдържа също така и книгата на Джойс „Бойното поле на ума”.

По темата за любовта тя е издала три комплекта касети: „Любовта е…”, „Любовта – най-голямата сила” и „Да обичаш Бог, да обичаш себе си и да обичаш другите”.

Можете да пишете до служението на Джойс Майер за подробен каталог, както и за допълнителна информация за начина на получаване на касетите, които са ви необходими, за да донесат пълното изцеление в живота ви.

ЖИВОТ БЕЗ РАЗПРИ

Кажи им, че ги обичам

Изцеление на сърцесъкрушените